Hallo wereld! Ik begin een eigen blog

Het blogvirus heeft mij definitief te pakken. Waar ik begon met bloggen voor de online marketing weblog van E-difference, ben ik inmiddels ook actief op diverse andere online marketing weblogs, zowel Nederlands als Engelstalig (zie in de zijbalk onder ‘ik blog voor’).

Nu is het tijd voor mijn persoonlijke weblog.Een beetje personal branding kan tenslotte nooit kwaad. Mijn intentie is om gewoon in het Nederlands te bloggen omdat mijn doelgroep, de mensen die ik ken, over het algemeen ook Nederlandstalig zijn.

Ik zal hier een beetje gaan praten over mijn interesses en wat ik mee maak. Je zult hier dus veel berichten langs zien komen over online marketing, maar verwacht ook berichten over persoonlijke onderwerpen, hobby’s, politiek en veel meer.

Ik heb voor dit blog uiteraard gekozen voor WordPress en ben nog een beetje bezig met de goede inrichting. Als jullie dus nog tips hebben dan zijn die van harte welkom.

Voor nu houd ik het even kort. Maar verwacht binnenkort meer! Wil je op de hoogte blijven?Schrijf je dan in voor de RSS-feed of volg mij op Twitter.